Zoeken op led.be 

  24/7 Support & verkoop: +3292305400   Prijs aanvraag
Perfect in de zon geen plexi = geen reflectie 5 jaar garantie
           

SMS Software

Ongetwijfeld kent u de SMS'jes?
De razendpopulaire tekst berichten die meestal van één GSM-toestel naar een ander GSM-toestel verstuurd worden?
Jammer dat deze boeiende teksten altijd maar door één persoon wordt gelezen.
Hoe zou u het vinden om een SMS te sturen naar een Daylight Led Display (lichtkrant) dat dan door duizenden of tienduizenden mensen kan gelezen worden? Daylight brengt u nu deze oplossing: de Daylight SMS Led Display.
 
 
Hoe werkt het nu echt? Eenmaal de Daylight SMS Led Displays opgesteld en operationeel zijn kan elke bezoeker van het evenement met zijn GSM een SMS bericht versturen dat dan binnenkomt op de Daylight SMS modem (via de SMS centrale van de provider). Dit bericht wordt vervolgens uitgelezen door onze SMS Studio software en via de SMS Lightwave software doorgestuurd naar de eerste Daylight Led Display. De bezoeker die het bericht verstuurd heeft ziet dan ook zijn SMS bericht verschijnen op de Led Display. Het aantal Led Displays zal bepalen hoeveel SMS berichten er tegelijkertijd kunnen getoond worden en hoe snel de volgende SMS berichten kunnen verschijnen.
De Daylight SMS Led Display is beschikbaar voor binnen- en buitenopstelling en in verschillende afmetingen.
Voor de buitenevenementen hebben we diverse formules ontwikkeld. Een basisopstelling omvat twee rode Led Displays van 6 m op 50 cm. De bovenste wordt gebruikt voor de weergave van het GSM-nummer waarnaar de SMS'jes worden verstuurd en de informatie of advertenties van sponsors. De onderste wordt gebruikt om de SMS'jes te tonen. Het aantal Led Displays kan uitgebreid worden tot maximaal 12. Het grote voordeel voor de organisator is dat zijn sponsors op de bovenste Led Display de hele tijd in de belangstelling staan doordat iedereen naar de SMS'jes kijkt op de onderste Led Display.
Wij kunnen hierbij stellingen en trussenconstructies leveren waarop eventueel spandoeken van sponsors kunnen aangebracht worden om het geheel mooier in te kleden op evenementen.
Voor de grote indoor events en de Technoparty's worden dezelfde Led Displays gebruikt. Er zijn oneindig veel combinatiemogelijkheden.
Voor de kleinere events kan er gebruik gemaakt worden van de 9200 Led Displays met een karakterhoogte van 25 cm en beschikbaar in drie kleuren. Deze zijn vlot leesbaar tot 60 m. Andere types Led Displays zijn zeker bespreekbaar.
 
De aansturing wordt gedaan via een dedicated PC met een speciale SMS modem.
Om het geheel vlot te laten verlopen, worden er twee software-programma's gebruikt: SMS Lightwave en SMS Studio.
 
 
SMS STUDIO
 
SMS Studio stelt u in staat om SMS berichten te ontvangen én te verzenden via uw PC. Alle ontvangen berichten worden door het systeem in een database bewaard zodat u deze gegevens later kan gebruiken voor eventuele commerciële doeleinden, of dat u bij misbruik van het SMS systeem (vb. het verzenden van obscene berichten, racistische opmerkingen, …) de afzender van het bericht kan opsporen. Wij vermelden hier graag ook het feit dat het gecombineerde systeem u een filter biedt om dergelijke misbruiken tegen te gaan. U kan de filter naar eigen wensen uitbreiden of aanpassen in functie van het evenement waarop u het systeem wenst te benutten. Vermits de ontvangen berichten in een database worden bewaard, biedt het pakket de mogelijkheid om op eenvoudige wijze deze database te exporteren naar Microsoft© Excel.
 
 
SMS LIGHTWAVE
 
SMS Lightwave is het softwarepakket dat u in staat stelt om SMS-berichten die binnengekomen zijn in de database van SMS Studio op de Daylight Led Display te tonen. De SMS berichten hebben een maximumlengte van 160 tekens. U kan al dan niet opteren om het GSM-nummer van de afzender weer te geven op de Daylight Led Display.
De software voorziet ook in de mogelijkheid om te reageren op bepaalde SMS berichten. Dit wil zeggen: u kan op voorhand instellen dat elke 100ste SMS gewonnen heeft (vb. bij een wedstrijd, een tombola, …). De software stuurt dan een SMS naar de winnaar. Lightwave laat ook toe om de sponsoring info te versturen naar de Led Display.
 
 

               

   

Print deze pagina

Toevoegen aan Favorieten Maak van deze website uw Home Pagina

Top

Home ] Omhoog ] Active X lichtkranten software ] AlphaNET software ] Alpha Automation Software ] Industrial Message Controller Editor Software ] Logepal Call Center Wallboard software ] Message Manager ] Protocol ] Rise Software Tools Software ] Simply Theater Signs Software ] [ SMS Software ] Symantec software ]

  Contact voor Informatie:
Daylight bvba (opgericht in 1991)
Email: sales@daylight.be
Telefoon: +32 (0)9 230.54.00
Fax: +32 (0)9 230.96.19
  Postadres:
Daylight bvba
Brusselsesteenweg 715
9050 Gentbrugge
België (Europa)
  Bedrijfsinfo:
BTW BE 0443.834.881
RPR Gent
Email: info@daylight.be
Support: support@daylight.be
  Laatst gewijzigd:
06 december 2018 11:19:02
  Rohs: www.rohs.ws
Garantie:www.5-jaar-garantie.com
  Copyright © 1991-2019 Daylight
Site Map: structuur van de website
  Algemene verkoopsvoorwaarden   Disclaimer Privacy Statement   Algemene inkoopvoorwaaarden

Daylight®, Daylight Displays® en Daylight Led Displays® zijn geregistreerde handelsmerken van Daylight bvba