Zoeken op led.be 

  24/7 Support & verkoop: +3292305400   Prijs aanvraag
Perfect in de zon geen plexi = geen reflectie 5 jaar garantie
           

SMS lichtkranten en led displays voor Pay&Go en in Vorst Nationaal

Ongetwijfeld kent u de SMS'jes? De razendpopulaire tekst berichten die meestal van één GSM-toestel naar een ander GSM-toestel verstuurd worden? Jammer dat deze boeiende teksten altijd maar door één persoon wordt gelezen. Hoe zou u het vinden om een SMS te sturen naar een Daylight Led Display (lichtkrant) dat dan door duizenden of tienduizenden mensen kan gelezen worden? Daylight brengt u nu deze oplossing: de Daylight SMS lichtkranten.
 

Hoe werkt het nu echt? Eenmaal de Daylight SMS Led Displays opgesteld en operationeel zijn kan elke bezoeker van het evenement met zijn GSM een SMS bericht versturen dat dan binnenkomt op de Daylight SMS modem (via de SMS centrale van de provider). Dit bericht wordt vervolgens uitgelezen door onze SMS Studio software en via de SMS Lightwave software doorgestuurd naar de eerste Daylight Led Display. De bezoeker die het bericht verstuurd heeft ziet dan ook zijn SMS bericht verschijnen op de Led Display. Het aantal Led Displays zal bepalen hoeveel SMS berichten er tegelijkertijd kunnen getoond worden en hoe snel de volgende SMS berichten kunnen verschijnen.

De Daylight SMS Led Display is beschikbaar voor binnen- en buitenopstelling en in verschillende afmetingen.
Voor de buitenevenementen hebben we diverse formules ontwikkeld. Een basisopstelling omvat twee rode Led Displays van 6 m op 50 cm. De bovenste wordt gebruikt voor de weergave van het GSM-nummer waarnaar de SMS'jes worden verstuurd en de informatie of advertenties van sponsors. De onderste wordt gebruikt om de SMS'jes te tonen. Het aantal Led Displays kan uitgebreid worden tot maximaal 12. Het grote voordeel voor de organisator is dat zijn sponsors op de bovenste Led Display de hele tijd in de belangstelling staan doordat iedereen naar de SMS'jes kijkt op de onderste Led Display.

Wij kunnen hierbij stellingen en trussenconstructies leveren waarop eventueel spandoeken van sponsors kunnen aangebracht worden om het geheel mooier in te kleden op evenementen. Voor de grote indoor events en de Technoparty's worden dezelfde Led Displays gebruikt. Er zijn oneindig veel combinatiemogelijkheden. Voor de kleinere events kan er gebruik gemaakt worden van de 9200 Led Displays met een karakterhoogte van 25 cm en beschikbaar in drie kleuren. Deze zijn vlot leesbaar tot 60 m. Andere types Led Displays zijn zeker bespreekbaar.

De aansturing wordt gedaan via een dedicated PC met een speciale SMS modem. Om het geheel vlot te laten verlopen, worden er twee software-programma's gebruikt: SMS Lightwave en SMS Studio.
 

 

Print deze pagina

Toevoegen aan Favorieten Maak van deze website uw Home Pagina

Top

Home ] Omhoog ] Aftelklok ] Bedrijfsfeest ] Beurzen - Tradefairs ] Boventiteling Theater ] Crowd Management ] Dries Van Noten Kerstetalage ] Festivals ] Jumping ] Lichtreclame ] Modeshows ] Party en partytour ] [ SMS lichtkrant ] Sponsor standen ] Sport evenementen ] Stellingen - Eurotruss - Hoogtewerker ] Techno Events ]

  Contact voor Informatie:
Daylight bvba (opgericht in 1991)
Email: sales@daylight.be
Telefoon: +32 (0)9 230.54.00
Fax: +32 (0)9 230.96.19
  Postadres:
Daylight bvba
Brusselsesteenweg 715
9050 Gentbrugge
België (Europa)
  Bedrijfsinfo:
BTW BE 0443.834.881
RPR Gent
Email: info@daylight.be
Support: support@daylight.be
  Laatst gewijzigd:
06 december 2018 11:19:02
  Rohs: www.rohs.ws
Garantie:www.5-jaar-garantie.com
  Copyright © 1991-2019 Daylight
Site Map: structuur van de website
  Algemene verkoopsvoorwaarden   Disclaimer Privacy Statement   Algemene inkoopvoorwaaarden

Daylight®, Daylight Displays® en Daylight Led Displays® zijn geregistreerde handelsmerken van Daylight bvba